Εγκαταστάσεις

TV Και Wifi

Free wifi και Τηλεόραση / Παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις εξελίξεις και τα κοινωνικά δίκτυα στον χώρο ψυχαγωγίας του κάμπινγκ.

Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις και να παραμένουν συνδεδεμένοι με τα κοινωνικά δίκτυα, για να συνομιλούν και να μοιράζονται στιγμές με τους φίλους τους υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ και τηλεόραση .

Πάρκινγκ

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάρκινγκ όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

Μέσα στις εγκαταστάσεις του camping, βρίσκεται ο χώρος του πάρκινγκ όπου μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας. Το πάρκινγκ είναι ευρύχωρο, με πολλές θέσεις που διαθέτουν σκίαση, ενώ περνάει από όλες τις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ο security

Αθλητισμός Για Όλους

 Μέσα στις εγκαταστάσεις του camping, μπορείτε να διατηρήσετε την φόρμα σας, πραγματοποιώντας αθλητικές δραστηριότητες κοντά στη φύση. Στην παραλία του κάμπινγκ υπάρχει ένα μεγάλο γήπεδο beach volley για ατελείωτα παιχνίδια με τους φίλους σας και τα παιδιά σας.

Mini Market

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ Δίας, λειτουργεί καθημερινά το mini market όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την διαμονή σας, όπως φρέσκο ψωμί, φρέσκο γάλα, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, τυποποιημένα τρόφιμα (μακαρόνια και κονσέρβες),πάγος, τσιγάρα, κάρτες, αναψυκτικά, χυμούς, οινοπνευματώδη ποτά, χαρτικά, απορρυπαντικά, καθώς επίσης και ορισμένα είδη θαλάσσης.

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)