Διαμονή

Καλοκαιρινές διακοπές μέσα στη φύση

Σεζόν

Πάρτε τη σκηνή ή το τροχόσπιτό σας και ελάτε στο κατάφυτο περιβάλλον που σας προσφέρει το κάμπινγκ Δίας για αξέχαστες διακοπές ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. 

Το κάμπινγκ Δίας είναι ανοιχτό για τους κατασκηνωτές από 1 Μαΐου έως 30 Οκτωβρίου και σας περιμένει να ανακαλύψετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, την μαγεία του κάμπινγκ.

Κοντά Στη Φύση

Το φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει το κάμπινγκ Δίας, θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.Δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Βαθύ, και την υπέροχη λευκή αμμουδιά της. Η έντονη βλάστηση δημιουργεί φυσική σκιά στην μεγαλύτερη έκταση του κάμπινγκ και εσείς μπορείτε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης με θέα την όμορφη αυτή ακτή.

Παραλία

 Η παραλία στο Βαθύ Γυθείου, δίκαια έχει πάρει τον τίτλο της ομορφότερης παραλίας της Μάνης. Έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάμπινγκ Δίας βρίσκεται σε αυτήν την μαγευτική παραλία. 

Θέσεις

Το camping ΔΙΑΣ προσφέρει όλες τις απαιτούμενες και σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Είτε επιλέξετε να μείνετε σε σκηνή είτε να έρθετε με το τροχοκινούμενό σας, διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις με σκίαση, πάρκινγκ και παροχή ηλεκτρικού. 

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)