Με την σκηνή ή το τροχόσπιτό σας, σας προσκαλούμε στο camping Δίας για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία του Γυθείου.

Βρισκόμαστε στη Νότια Πελοπόννησο, στην περιοχή Βαθύ, δίπλα στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία Βαθύ, η οποία απέχει 13 χιλιόμετρα από το Γύθειο και λίγο περισσότερο από την ιστορική πρωτεύουσα του νομού, τη Σπάρτη.

Το μαγευτικό τοπίο που προσφέρει το άφθονο πράσινο μέσα στο οποίο στεγάζονται
οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του camping σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας είναι ικανά να μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

Το camping ΔΙΑΣ μπορεί να φιλοξενήσει τροχόσπιτα από όλο τον κόσμο καθώς και σκηνές μικρού και μεγάλου μεγέθους. Επιπλέον έχει ειδικές παροχές για άτομα με ειδικές ανάγκες. Κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν όλο το έτος μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και τις ειδικές προσφορές που ισχύουν την χρονική περίοδο που επιθυμείτε.

Επιλέξτε το camping ΔΙΑΣ για αξέχαστες διακοπές μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης.

Camping ΔΙΑΣ

Οι διακοπές σας στο camping Δίας, μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης, θα σας γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες! Σας προσκαλούμε για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Πελοπονήσσου, το Βαθύ Γυθείου.
27330-93293 (Γύθειο) 210-4251301 (Πειραιάς) 6939121613 (Κινητό)

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)