Όλοι οι κατασκηνωτές και οι επισκέπτες του κάμπινγκ Δίας οφείλουν να αποδέχονται και να ακολουθούν ορισμένους κανόνες ώστε να επιτευχθεί η άρτια εξυπηρέτηση και η καλύτερη δυνατή διαμονή με ασφάλεια.

Άφιξη - Αναχώρηση

· Η άφιξή σας στο Camping Δίας γίνεται από την είσοδο, όπου βρίσκεται και η ρεσεψιόν, η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ.

· Οι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδώσουν κατά την είσοδο στο Camping Δίας το διαβατήριο ή την ταυτότητά τους, τα οποία παραμένουν στη ρεσεψιόν μέχρι τη στιγμή της αναχώρησής τους.

· Η θέση κατασκηνώσεων ορίζεται αποκλειστικά από την ρεσεψιόν. Κάθε αλλαγή στον αριθμό των ατόμων θα πρέπει να δηλώνεται και ειδικότερα οι μόνιμοι πελάτες υποχρεούνται να δηλώνουν τα μέλη που παραμένουν στο κάμπινγκ. Κάθε νέο άτομο χρεώνεται επιπλέον.

· Οι επισκέπτες θα πρέπει να παρκάρουν τα οχήματά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει εντός του κάμπινγκ, στην είσοδο.

Ώρες κοινής ησυχίας- Οχήματα

· Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από 14.00 έως 17.30 και από 00.00 έως 08.00. Παρακαλούμε να σέβεστε τις ώρες αυτές για την ομαλή διαμονή όλων των κατασκηνωτών.

· Μην μετακινείστε με το όχημα σας στο χώρο του camping αν δεν κρίνεται εντελώς απαραίτητο. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας, οδηγείτε αργά, με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 5 χλμ/ώρα.

· Εντός του κάμπινγκ απαγορεύεται η χρήση κόρνας για την διαφύλαξη της κοινής ησυχίας.

· Παρκάρετε μόνο στη θέση σας ή στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο.

· Η είσοδος, η έξοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων στο camping δεν επιτρέπεται μετά τις 22:00.

 

Περιβάλλον - Κοινόχρηστοι χώροι

· Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα της φωτιάς εντός του χώρου του κάμπινγκ, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς.

· ΠΡΟΣΟΧΗ οι φωτιές στο χώρο του Camping μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές σε όλους μας.

· Η χρήση της ψησταριάς επιτρέπεται στην παραλία. Ωστόσο, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την ψησταριά και τα κάρβουνα με πολλή προσοχή. Ποτέ μην αφήνετε την ψησταριά χωρίς επίβλεψη.

· Ζημιές που προκλήθηκαν από κατασκηνωτή ή επισκέπτη του σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του κάμπινγκ, επιβαρύνουν τους κατασκηνωτές.

· Η πλύση σκευών και ρούχων γίνεται μόνο στους καθορισμένους χώρους. Από τις υπαίθριες βρύσες έχετε μόνο παροχή νερού. Απαγορεύεται η επέμβαση στις εγκαταστάσεις δικτύων π.χ. ύδρευσης, άρδευσης κτλ. Σας παρακαλούμε να κάνετε λελογισμένη χρήση στο νερό.

· Σεβαστείτε το φυσικό περιβάλλον και διατηρήστε όλους τους χώρους καθαρούς. Απορρίμματα κάθε είδους τα ρίχνουμε στα ειδικά δοχεία απορριμμάτων, αφού κλειστούν πρώτα σε σακούλες.

· Οι φιλόζωοι κατασκηνωτές, έχουν την ευθύνη για τα κατοικίδια, είτε μικρά είτε μεγάλα. Οι ιδιοκτήτες οφείλουν να τα έχουν δεμένα (όσο ήρεμα και να είναι) και να φροντίζουν τις ακαθαρσίες τους, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Δεν αφήνουμε τα κατοικίδια να μπαίνουν στην θάλασσα.

 

Παροχές

· Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, ΤV, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων (max 1500w). Η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών καλό θα ήταν να αποφεύγεται.

· Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή φθοράς οποιουδήποτε αντικειμένου. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να φυλάσσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

· Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας.

Είναι σημαντικό να εφαρμόζονται όλοι οι παραπάνω κανονισμοί. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για ένα ακόμη πιο ευχάριστο καλοκαίρι και μια καλή διαμονή. Φροντίζουμε και αγαπάμε το φυσικό περιβάλλον. 

 

Η διεύθυνση του camping ΔΙΑΣ σας εύχεται μια υπέροχη διαμονή. 

 

Camping ΔΙΑΣ

Οι διακοπές σας στο camping Δίας, μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης, θα σας γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες! Σας προσκαλούμε για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Πελοπονήσσου, το Βαθύ Γυθείου.
27330-93293 (Γύθειο) 210-4251301 (Πειραιάς) 6939121613 (Κινητό)

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)