Το camping ΔΙΑΣ προσφέρει όλες τις απαιτούμενες και σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Είτε επιλέξετε να μείνετε σε σκηνή είτε να έρθετε με το τροχοκινούμενό σας, διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις με σκίαση, πάρκινγκ και παροχή ηλεκτρικού. Οι θέσεις του κάμπινγκ είναι ξεχωριστές για σκηνές και τροχόσπιτα. Το μέγεθος των θέσεων είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει κάθε κατασκηνωτή, είτε είναι μικρή ή μεγάλη η σκηνή, ή αντίστοιχα, μεγάλο ή ψηλό το τροχόσπιτο. Οι θέσεις είναι οριοθετημένες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρίσκονται σε κοντά στις λοιπές εγκαταστάσεις σας προσφέρει την άνεση και την ηρεμία που επιθυμείτε για τις διακοπές σας. 

Κάμπινγκ σε σκηνή

Μέσα σε ένα σκιερό περιβάλλον, ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, ο κατασκηνωτής έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει την σκηνή του στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις. Υπάρχει παροχή ηλεκτρικού, καθώς επίσης αν διαθέτετε κάποιο όχημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε ακριβώς δίπλα στην σκηνή σας.

Κάμπινγκ σε τροχόσπιτο

Αν η σκέψη του κάμπινγκ σε αντίσκηνο δεν σας καλύπτει, έχετε τη δυνατότητα να μείνετε μαζί με την οικογένειά σας στο τροχόσπιτό σας, απολαμβάνοντας την φύση χωρίς να αποχωριστείτε τις ανέσεις σας. Οι θέσεις είναι ευρύχωρες, και διαθέτουν επίσης σκίαση και ηλεκτρικό. 

 

Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε, σας εγγυόμαστε ότι η διαμονή σας στο κάμπινγκ μας, θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε σίγουρα, με την παρέα και την οικογένειά σας. 

Camping ΔΙΑΣ

Οι διακοπές σας στο camping Δίας, μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης, θα σας γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες! Σας προσκαλούμε για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Πελοπονήσσου, το Βαθύ Γυθείου.
27330-93293 (Γύθειο) 210-4251301 (Πειραιάς) 6939121613 (Κινητό)

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)