Είτε πρόκειται για μια δύσκολη διαδρομή, είτε για μία εύκολη, είτε δίπλα στη θάλασσα είτε στο βουνό, διασχίζοντας ποτάμια ή στενάκια πόλεων, η πεζοπορία αποτελεί μια δραστηριότητα που σίγουρα μόνο θετικά στοιχεία έχει να σας προσφέρει. Τα οφέλη είναι πολλά τόσο για τον οργανισμό όσο και για την ψυχολογία σας. Μέσω της πεζοπορίας θα σας δοθεί η δυνατότητα να διασχίσετε συγκλονιστικά φυσικά τοπία τα οποία είναι συνήθως απροσπέλαστα με οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα, να ζήσετε δηλαδή μία μοναδική εμπειρία. Στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλά μέρη που προσφέρονται για πεζοπορία. Για να πεζοπορήσετε στα ελληνικά μονοπάτια, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις αναρρίχησης ή τεχνικό εξοπλισμό όπως σκοινιά, καρφιά κ.λπ. Μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μόνος σας ή με την παρέα σας ακολουθώντας τα καλά σηματοδοτημένα (στην πλειοψηφία τους) πεζοπορικά μονοπάτια.

Το κάμπινγκ Δίας σας προτείνει να πραγματοποιήσετε την διαδρομή του Εθνικού μονοπατιού Ε32. Μετά την πεζοπορία, επιστρέψτε για μια βουτιά στην παραλία του κάμπινγκ και στη συνέχεια χαλαρώστε στο beach bar δίπλα στη θάλασσα ή στη σκηνή σας. 

Camping ΔΙΑΣ

Οι διακοπές σας στο camping Δίας, μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης, θα σας γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες! Σας προσκαλούμε για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Πελοπονήσσου, το Βαθύ Γυθείου.
27330-93293 (Γύθειο) 210-4251301 (Πειραιάς) 6939121613 (Κινητό)

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)