Η παραλία Βαθύ Γυθείου, δίκαια έχει πάρει τον τίτλο της ομορφότερης παραλίας της Μάνης. Έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάμπινγκ Δίας βρίσκεται ακριβώς σε αυτήν την μαγευτική τοποθεσία. Η ψιλή λευκή άμμος σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση, καθιστούν το μέρος αυτό τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τόσο για οικογένειες που θέλουν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, αλλά και για την δραστήρια νεολαία που θέλει εναλλακτικές διακοπές. Η παραλία έχει μήκος 250 μ., και είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ, ενώ υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς κατασκηνωτές του κάμπινγκ. Στη παραλία βρίσκει καταφύγιο και το προστατευόμενο είδος χελώνας καρέτα - καρέτα. Με σεβασμό και μεγάλη προσοχή προς τις φωλιές, μπορεί να είστε τυχεροί και να δείτε τα μικρά χελωνάκια να κατευθύνονται προς τη θάλασσα. 

Η τοποθεσία Βαθύ, εκτός από την όμορφη και καθαρή παραλία και το φυσικό περιβάλλον που διαθέτει, αποτελεί και ένα στρατηγικό σημείο του Γυθείου καθώς μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για εξορμήσεις στην γύρω περιοχή, με προορισμούς από την ιστορική Μάνη, την γραφική Μονεμβασιά, την όμορφη Σπάρτη, τον Βυζαντινό Μυστρά μέχρι την Ελαφόνησο και τα ορεινά χωριά του Ταϋγέτου. Το γαλάζιο της θάλασσας μαζί με τα δέντρα και την υπόλοιπη βλάστηση στην περιοχή, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο και καθιστούν το Βαθύ έναν μαγευτικό προορισμό. 

Το κάμπινγκ Δίας, διαθέτει 250 ομπρέλες , 500 καθίσματα και πολλές ξαπλώστρες για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Σας προσκαλούμε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ δίπλα στο κύμα και να έρθετε σε άμεση επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της.

 

Camping ΔΙΑΣ

Οι διακοπές σας στο camping Δίας, μέσα στο κύμα και την ομορφιά της φύσης, θα σας γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες! Σας προσκαλούμε για να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ, σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση και ασφαλή διαμονή σας, στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Πελοπονήσσου, το Βαθύ Γυθείου.
27330-93293 (Γύθειο) 210-4251301 (Πειραιάς) 6939121613 (Κινητό)

Γραφθείτε στο Newsletter μας!

Camping Δίας

27330-93293 (Γύθειο)

210-4251301 (Πειραιάς)

6939121613 (Κινητό)